Verkopen Iphone voor een leuk zakcentje

iphone verkopen

Verkopen Iphone voor een leuk zakcentje

Je bent opzoek naar een nieuwe telefoon, maar je hebt ook nog een oud-toestel in de la liggen waar je eigenlijk niks mee doet. Je kunt verkopen Iphone ook vanwege milieu doeleinden willen doen, want het recyclen ervan is niet heel erg goed milieu. Want er is tegenwoordig een heuse markt voor tweedehandstelefoons.

In deze blog gaan wij je meer vertellen, over het verkopen van je oude-telefoon en de voordelen ervan.

Hieronder lees je er meer over:

Verkopen Iphone? Wat is een gebruikte telefoon

Verkopen Iphone? Als dat hetgeen is wat je krijgt wilt doen, is het ook belangrijk om iets te weten van het verkoopproces en wat een tweedehandstelefoon precies inhoudt. Simpelweg, is een refurbished toestel een telefoon, dat weer helemaal gebruiksklaar is gemaakt. En daarvoor ook helemaal is getest, waardoor je als koper dus bent verzekerd van een werkend toestel. Je draagt ook gelijk een steentje bij aan het milieu, want het kopen van zo’n toestel is beter voor de wereld.

Dus je Iphone verkopen, is nog helemaal zo gek nog niet, maar hoe werkt het verkoopproces precies? Allereerst dien je op de site jouw toestel op te zoeken, is dat je gelukt? Dan is de volgende stap van het verkopen Iphone het bepalen van de waarde. Dit dien jezelf te onderzoeken, echter moet het wel reëel zijn. Vervolgens vul je de gegevens in en voeg je de telefoon toe aan het mandje, waardoor de verkoop bevestigd kan worden.

Daarna verpak je het toestel in een doos en verzend je hem op naar de inkoper. En uiteraard is het toestel verzekerd en kun je hem gratis opsturen. Bij aankomst controleert de inkoper het toestel ook en zal hij of zij bepalen, of de telefoon het waard is om in te kopen. Is dit het geval en ga jij akkoord met het prijsvoorstel?

Dan is de laatste stap het uitbetalen van de restwaarde van jouw oude-mobiel!

Waarom het verkopen Iphone voordelen heeft

Om te beginnen, is het eerste voordeel van verkopen Iphone, dat je er een gevulde portemonnee aan overhoudt. Waarom je oude-telefoon in de kast laten wegstoffen, terwijl je er misschien nog wat voor kunt krijgen. En daarnaast draag je milieutechnisch, ook gelijk je steentje bij aan een betere wereld.

Want menig telefoon kan nog prima worden gebruiksklaar worden gemaakt, want in bepaalde landen is er nog altijd markt voor. Terwijl het in Nederland misschien niet het geval is. Voorderest is het online inleveren, ook tijdbesparend en heb je vaak binnen een week het geld al op je rekening staan. Wat ons betreft: een dikke win-win!

Dus waar wacht je nog op?

Deel dit artikel