Bereikbaar zoals jij dat wil met VoIP bellen

VoIP

Bereikbaar zoals jij dat wil met VoIP bellen

Als ondernemer wil je natuurlijk graag optimaal bereikbaar zijn voor je klanten, ook als je onderweg bent of thuis werkt. Je kunt er voor kiezen om een mobiel nummer voor je bedrijf te gebruiken, maar dit staat niet echt professioneel. Een vast telefoonnummer geeft je dan weer een professionele uitstraling, maar je mist daarbij wel de flexibiliteit van een mobiele telefoon.

Gelukkig kan je tegenwoordig genieten van het beste van beide werelden, door de flexibiliteit van een mobiele telefoon en de professionaliteit van een vast nummer te combineren. Vanaf nu kan je bereikbaar zijn waar en wanneer je maar wil, via vast op mobiel bellen.

Zakelijk nummer op mobiel

Met de optie vast op mobiel is het nu mogelijk om een zakelijk nummer te koppelen aan je mobiele telefoon. Het principe is heel simpel, als het vaste nummer gedraaid wordt, gaat je mobiele telefoon over. Je bent zo niet langer afhankelijk van een vaste lijn en dat biedt heel veel nieuwe mogelijkheden!

Leestip: wat is VoIP bellen?

Een belangrijk pluspunt is dat je altijd en overal bereikbaar bent, op hetzelfde vaste nummer. Ben je bijvoorbeeld niet op kantoor, dan ontvang je oproepen op het vaste nummer op je mobiele telefoon. Je kan ook zelf kiezen wanneer je wel of niet bereikbaar bent, bijvoorbeeld buiten de kantooruren of als je op vakantie bent. Je kan het nummer dan doorschakelen naar bijvoorbeeld een collega of voicemail. Via een app kan je makkelijk instellen waar binnenkomende gesprekken terecht moeten komen. Eenvoudiger kan bijna niet!

Kies je vaste nummer

Je kan zelf kiezen wat voor vast nummer je gebruikt voor je bedrijf. Wil je graag een gratis nummer voorzien voor je klanten, kies dan voor een 0800-nummer. Wil je liever dat de kosten gedekt zijn, ga dan voor een betalend 0900-nummer. Maar je hebt ook de keuze uit een lokaal nummer (bijvoorbeeld 010, 020…) of een nummer dat niet gebonden is aan de regio (085 en 086). Of je kan zelfs kiezen voor een internationaal nummer en dit gewoon laten doorschakelen naar je mobiele toestel.

Uitgelicht: zakelijk bellen

Dankzij vast op mobiel beschik je eigenlijk over twee nummers op je mobiel: één voor je werk en één voor privé. Je kan voor elk nummer een andere beltoon kiezen, waardoor je makkelijk kan onderscheiden wanneer een binnenkomende oproep van een klant is die graag een product wil bespreken, of je partner die graag wil weten wat jullie vanavond gaan eten. Zo blijven werk en privé toch mooi van elkaar gescheiden.

Voordelen

Vast op mobiel bellen heeft een hele reeks aan voordelen!

  • Een professionele, zakelijke uitstraling
  • Overal bereikbaar op je vaste nummer
  • Mobiel én vast telefoonnummer op uw mobiel
  • Kies wanneer je wel of niet bereikbaar bent
  • Verbind gesprekken door naar collega’s
  • Werk en privé blijven gescheiden
  • Extra functies zoals het opnemen van gesprekken
  • Eenvoudig te beheren via een app

Dus waarom zou je nog wachten? Want eenvoudig professioneel bereikbaar zijn, dat wil toch iedereen?

Deel dit artikel