Wat zijn de voordelen van een abonnement met telefoon?

abonnement met telefoon

Wat zijn de voordelen van een abonnement met telefoon?

Altijd up to date blijven? Dan is een abonnement met telefoon echt iets voor jou! Je betaalt niet in 1 keer een hele klap met geld voor de nieuwste toestellen, daarnaast heb je er ook een geruim abonnement bij qua MB’s, belminuten en SMS! Benieuwd naar de voordelen? Lees onze blog dan verder:

Is een telefoon met abonnement goedkoper?

Het nieuwste van het nieuwste klinkt verleidelijk en dat is het ook. Als je kiest voor een telefoon met abonnement heb jij vaak het nieuwste toestel tot je beschikking (afhankelijk van wat je kiest). Het grootste voordeel van zo’n combinatiedeal is dat je niet in 1 keer een hoop geld kwijt bent. Iedere maand betaal je via een factuur een klein bedrag van het totaal bedrag. Zodat je na verloop van je abonnement het toestel als het ware hebt afbetaalt, dit gebeurt vaak in een periode van 1 tot 2 jaar!

Afhankelijk van welk toestel je kiest zullen de kosten bepaald worden. Ga je voor de nieuwste iPhone? Dan liggen de maandelijkse kosten vrij hoog. Maar ga je voor een wat ouder toestel, dan zullen de maandelijkse kosten automatisch wat lager liggen.

Je staat sterker in je schoenen

Een sim only abonnement is over het algemeen goedkoper als een abonnement met telefoon, maar wat als je telefoon met een sim only abonnement kapot gaat? Dan moet je zelf volledig een nieuwe telefoon aanschaffen. Want de consumentenbond schat de gemiddelde levensduur van een mobiele telefoon op 2,5 jaar! Als je kiest voor een abonnement met telefoon, dan weet je dat je telefoon aan de binnen kant goed zal zijn. En anders kun jij nog verhaal houden bij de betreffende provider. Problemen zullen zich niet zo snel voordoen -> afhankelijk hoe de persoon in kwestie met zijn of haar toestel omgaat.

Om jou te helpen aan de juiste keuze hebben wij onderstaand een aantal vragen voor jou opgesomd:

  • Is je eigen telefoon aan vervanging toe?
  • Hou jij van de nieuwste snufjes?
  • Heb ik een BKR-registratie over voor een abonnement met telefoon?

Lees ook: Eerste telefoon en abonnement voor kind

Geef jij op de bovenstaande 3 vragen het antwoord, ja. Dan is een abonnement met telefoon echt iets voor jou!

Zorg wel dat je goed onderzoek doet voordat je een abonnement met toestel aanschaft. Iedere provider biedt zijn eigen pakketten aan voor zijn eigen prijs. Daarom adviseren wij om een degelijk onderzoek te houden, zodat jij het abonnement vindt dat bij jou past!

Deel dit artikel